Ana Sayfa # AHDE VEFA ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDiYORUZ

AHDE VEFA ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDiYORUZ

1210
0

Geçen haftalarda başlattığımız ahde vefa ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Son olarak, bir süre önce vefat eden derneğimiz üyelerinden Altındağ Belediye Meclis üyesi, Ulubey Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ‘AASKF’ Başkan Vekili Ali İhsan Ceylan ve Uğur Öcal’ın ailelerini evlerinde ziyaret ettik.

İlk ziyaretimizi Ali İhsan Ceylan abimizin evinde gerçekleştirdik. Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tekcan, Genel Sekreterimiz Ali Osman Esin, Yönetim Kurulu üyemiz Uğur Atalık’ın hazır bulunduğu ziyarette Kurucu Başkanımız Ali Öcal, 4.Dönem Başkanımız Faruk Çalışıcı da katıldılar. Rahmetli Ali İhsan Ceylan abimizin eşi ve yeğeni ile duygusal bir ortamda Ali İhsan Ceylan Ağbimizi dualarla yadedip, oradan Yenimahalle ‘ye Uğur Öcal abimizin evine hareket edildi.

Rahmetli Uğur Öcal abimizin eşi Nursel Öcal ve çocukları Ahmet Murat, Zeynep Öcal’ a da bir kez taziyelerimizi iletip, Uğur Öcal’ da dualarla yadettik.

Ziyaretlere ilgili Dernek Başkanımız Ahmet Tekcan şunları söyledi:’Gerek Ali İhsan Ceylan, gerekse Uğur Öcal abilerimiz Çamlıderemiz için, Ankaramız için çok değerli hizmetleri olan büyüklerimizdi. Çok erken kaybettik. Mekanları cennet olsun. Nurlar içinde uyusunlar. Biz büyük bir aileyiz. Bizim için,’ Ahde Vefa ‘çok önemlidir. Ali İhsan Ceylan ve Uğur Öcal ağbilerimizi unutmayacağız.

Nursel ablanın Uğur Öcal abimizin Kravatlarını hediye etmesi gözleri yaşarttı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here