Ana Sayfa Derneğimizden Haberler ÇAMLIDERE İÇİN 675’NCİ BULUŞMA

ÇAMLIDERE İÇİN 675’NCİ BULUŞMA

1023
0

 

Derneğimizin 675. Çarşamba Toplantısı büyük bir katılımına gerçekleşti.

Toplantıya Çamlıdere Doğa Dostları Derneği Başkanı Barbaros Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Tekcan, Yönetim Kurulu üyeleri, Üçüncü Dönem Başkanı Faruk Çalışıcı, Kurucu Başkan Ali Öcal, çok sayıda üyemiz katıldı.

Bu toplantıda Çamlıdere Dernekler Federasyonu(ÇADEF) Başkanı Ahmet Gövez , Başkanvekili Şahin Altaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çamlıdere Belediye Meclis Üyesi Yüksel Tezer, Altındağ Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Ceylan da konuğumuz oldu.

Dernek Başkanımız Barbaros Yılmaz, yaptığı konuşmada derneğimizin bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

ÇADEF Başkanı Ahmet Gövez, yapacakları Futbol Turnuvası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Öcal, Ali İhsan Ceylan, Faruk Çalışıcı, Ahmet Eroğlu yapılacak turnuvaya katkı sağlayacak bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Etkinliğin ilçemize yakışır bir şekilde yapılabilmesi için çeşitli kararlar alındı.

Gecenin geç saatine kadar süren toplantıda hemşehrilerimiz birbirleriyle ilçemiz için neler yapabileceklerini tartışıp, samimi bir toplantı gerçekleşti. Başkanımız Barbaros Yılmaz, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, 676 Çarşamba Toplantısı’nı buluşmak üzere geceyi sonlandırdı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here