Ana Sayfa # SİYASİLERDEN DERNEĞİMİZE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR

SİYASİLERDEN DERNEĞİMİZE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR

263
0

Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği olarak misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz.

Bu hafta da derneğimizi Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıdere İlçe Başkanı Mehmet Dursun Öztürk ve yönetimi, 2.Bölge Milletvekili adayı Prof.Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Çamlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Hüdai Aslan, İlçemiz Köy Muhtarları ziyaret etmişlerdir.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da belli bir gümden ile açılan 836. Toplantımızda Dernek Başkanımız Ahmet Tekcan 16 yıllık Derneğimizin yol haritasından, her Çarşamba toplanmamızdan ve Çamlıderemiz için yaptıklarımızdan bahsederek kısaca derneğimizi konuklara tanıttı.

Derneğimizi yakından takip eden Çamlıdere MHP İlçe Başkanı Dursun Öztürk, Derneğimizden övgü ile bahsederek, Sivil Toplum Kuruluşları arasında övgüyü en çok hak eden dernek olduğumuzdan ve yöremiz için çalışmalarımızı taktirle karşıladığını ifade ederek sözü Ahmet Selim bey’e verdi.

Prof Dr. Ahmet Selim Yurdakul’da Derneklerin öneminden bahsederek, yaptığımız faaliyetleri taktirle karşaladı. Bundan sonraki projelerde kendisinde üzerine ne düşerse yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Toplu fotoğraf çekimi ardından toplantı sona erdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here